WAT MEER OVER MIJZELF

Wie ben ik?


Mijn naam is Marloes Everard ik ben getrouwd met Stephen en heb twee jonge kinderen en ben we verwachten in maart onze derde. Na mijn eerste zwangerschap had ik het gevoel dat ik meer wilde met de kennis die ik had vergaard over zwangerschap, de bevalling en het leven met een nieuwe baby. Nadat mijn tweede zoontje was geboren ben ik begonnen met de opleiding tot docent babymassage: een hele mooie brede en complete opleiding. Hieruit ontstond mijn verlangen om nog meer te leren over de kwetsbare periode van een nieuw geboren baby en de ouders.

Na zelf veel onderzoek en studie gedaan te hebben over de periode na een bevalling en het volgen van verschillende scholingen is Loesje ontstaan.

Ik hou van buiten zijn, rommelen in mijn tuintje en mini moestuintje. Ik boulder graag en in het weekend ga ik met mn gezin oppad, even naar het bos, strand, een rondje fietsen in de polders. Kamperen met de kinderen of samen met mn man vind ik ook heerlijk. Even terug naar de basics. Koffie is in de morgen een must en ik hou erg van lekker en gezond eten.

Wil je weten of mijn lessen wat voor jou zijn of overleggen? Schroom niet om me een berichtje te sturen!

Ik sta ingeschreven in het register van Babymassage Nederland en volg regelmatig bijscholingen omtrent baby's en moederschap.

 

MIJN DIPLOMA'S EN TRAININGEN

DOCENT BABYMASSAGE EXPERT

Deze opleiding is de basis voor mijn lessen babymassage. Hier heb ik alle technieken geleerd die je kan toepassen bij baby's vanaf ongeveer 6 weken. Ik heb geleerd anderen te laten masseren op gevoel en te leren vertrouwen op je intuïtie. Ook leerde ik technieken die passen bij baby's met kwaaltjes of medische problemen.

BABYMASSAGE IN DE KRAAMTIJD EN ENERGETISCHE MASSAGE 

Met deze verdieping kan ik je nu ook technieken leren voor in de kraamtijd met een zo klein mogelijke prikkel om je kindje welkom te heten op deze wereld. Ik leerde polariteitsmassage, holistisch pulsen en technieken voor een energetische massage. Hele mooie technieken die veel teweeg kunnen brengen.

GEBOORTEPATRONEN PASGEBOREN BABY

Een prachtige aanvulling voor mijn kennis rondom de kraamtijd. Welke invloed het verlaten van de veilige buik naar de buitenwereld heeft op je baby. Hoe jouw baby de geboorte ervaart kan invloed hebben op welke behoeftes jouw baby daarna heeft. Hoe herken je deze patronen en hoe ga je hiermee om.

Voedingscentrum 2021

KUNSTVOEDING

Het bereiden, geven en bewaren van kunstvoeding. Samenstelling en verschillende soorten kunstvoeding.

Ondersteund door kennis over responsief, therapeutisch of holistisch voeden uit de fles.

ONRUSTIGE BABY'S

Wat is een onrustige baby?

Ik kan jouw leren hoe je een ritme kan krijgen met je kleintje en hoe je reageert op onrust, huilen en hoe ga je om met reflux? Waardoor kan onrust allemaal komen en wat doe je eraan.

Voedingscentrum 2021

BORSTVOEDING

Basiskennis over het geven van borstvoeding. Frequentie, hoeveelheid, aanlegmethode, kolven en eventueel afbouwen van borstvoeding. Gecombineerd met mijn eigen ruime ervaring.

 

CONTACT

Stuur me een berichtje, bel of mail me voor al je vragen.

Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram pagina.

Maasland

0612208511

  • Instagram

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

 

CADEAUKAART

Super leuk en origineel als kraamcadeau.

Geef hem bijvoorbeeld samen met wat vriendinnen.

Bestel een tegoedbon voor een bepaald bedrag of een pakket naar keuze. Inleverbaar voor zowel babymassage lessen als coaching.

Deze bon krijg je van mij per post en word geactiveerd na betaling.

Loesje-Logo.png
 
Logo%20RGDB%20-%20Babymassage%20Nederlan

Ik sta ingeschreven in het register
van Babymassage Nederland.