LESPAKKETTEN

Waarom kies je voor individuele lessen?


Wat ik een aantal voordelen vind:

  • Het aantal lessen en de inhoud van de lessen wordt helemaal op jou en je baby afgestemd.

  • Veel persoonlijke aandacht en ruimte om vragen te bespreken over onder meer voeding, slapen en dragen.

  • Je leert de technieken sneller doordat er meer rust is en aandacht voor elkaar.

  • Je hoeft niet van huis en het tijdstip kan naar jouw wens aangepast worden.

  • Als je baby moe is kan hij lekker slapen op zijn eigen fijne plekje en kunnen wij nog wat dingen doornemen.

Het leuke van een kleinschalige groepsles is natuurlijk wel dat je van elkaar kan leren en contact hebt met andere mama's of papa’s. Wil je toch liever een paar lessen in groepsverband? Stuur me even een berichtje. Je kan zelf bijvoorbeeld een groepje samenstellen van vaders of moeders. Om de rust in de groep te houden en zo echt aandacht aan jullie en jullie baby's te kunnen geven, hanteer ik een groepsgrootte van max 3. volwassenen.

Hoe ga ik te werk?

Het gedrag van een baby, en vooral van de hele kleintjes is nog moeilijk te voorspellen. Wanneer zijn ze wakker? Wanneer hebben ze trek? Daarom neem ik ruim de tijd voor jullie en kunnen we altijd wel een gaatje vinden om ook daadwerkelijk te oefenen met jouw baby. Niet alle baby’s kunnen een volledige massage gelijk waarderen en moeten echt wennen aan de aanraking. Ook het tijdsbesef van een baby is heel anders, een massage duurt soms maar 5 minuten tot maximaal ongeveer 20 minuten.

Ik heb drie opties samengesteld om uit te kiezen, opties waarvan ik denk dat er voor veel situaties een passende is. Is dit nou niet het geval schroom niet om me een berichtje te sturen. Dan maken we samen een passende optie voor jou en je kindje.

COMPLEET PAKKET (VANAF 6 WEKEN)

Bestaat uit: 3 lessen van ongeveer een uur.

* Intake les
We maken even kennis, bespreken je wensen en verwachtingen. Je krijgt wat belangrijke theorie mee en we beginnen met een paar basistechnieken. Deze kan je dan lekker oefenen en zo raakt je kindje en jij al wat gewend met het masseren.


* 2 vervolg lessen
Ik leer je een volledige massage geven met grepen uit de shantala massagetechnieken en we kunnen inspelen op de behoefte van jouw baby door middel van technieken die je makkelijk kan integreren in je dagelijkse routine of technieken voor bijvoorbeeld buikkrampjes of overstrekken.

Er is altijd tijd om vragen te stellen over onder meer dragen, voeding, slapen en huilen.

Prijs €149,-

B_edited_edited.jpg
Zwangere buik

KORT MAAR KRACHTIG

Heeft je baby last van kwaaltjes of medische probleempjes? Wil je liever gewoon wat ontspannende technieken leren die je kan toepassen in je dagelijkse verzorging?


Hier leer ik je niet de uitgebreide shantala massagetechnieken maar stemmen we de massage helemaal af op jouw behoefte en die van je kindje.


Bijzonder: Dit pakket kan je al boeken voordat je kindje wordt geboren om zo gelijk na de geboorte al gebruik te kunnen maken van de technieken die ik je kan leren speciaal voor baby's in de kraamtijd.

* 1 les van 60/75 min

We maken even kennis, bespreken je wensen en verwachtingen en ik vertel je kort wat belangrijke theorie. Daarna beginnen we met de massage technieken. 

Prijs €59,-

EXPERT PAKKET (VANAF DE GEBOORTE)

Heb je al ervaring met babymassage of wil je een losse coach sessie boeken?


* 1 les/sessie van 60/75min

Leren om meer te masseren op gevoel, polariteitsmassage, holistisch pulsen of een energetische massage kunnen hier aan bod komen. Dit zijn allemaal extra technieken die een hele mooie werking hebben en voor iedereen te leren zijn.


Gewoon even sparren over slapen, drinken, huilen voor als je even met je handen in het haar zit en niet meer weet wat nou een goed ritme is of hoe je jouw baby kan troosten.

Prijs: €59,-

babyfoto's

Al deze pakketten zijn naar eigen behoefte te verlengen of te verkorten. Het liefst bepalen we samen de beste optie voor jouw en je baby. Ik raad aan om altijd minimaal 2 lessen te nemen omdat je zo de kans hebt om op je eigen tempo te oefenen en jouw kindje kan wennen aan de aanraking.


Een individuele les boek je vanaf €59,-.